DETACHERING

Hierbij huurt u een programmeur in voor uw projecten op dezelfde manier, als bij een IT detacheringbureau. Het enige verschil is dat deze persoon direct vanuit de offshore locatie in het buitenland voor u werkt. Communicatie gaat via Telefoon, E-mail en Skype/MSN video. Net als bij inhuur van IT detacheringskrachten bent u zelf verantwoordelijk voor de aansturing, waarbij de programmeerresultaten (iedere dag) op uw (hosted) servers online aan u kunnen worden opgeleverd. Zo hebt u altijd directe controle over het proces en de eindproducten.

DEDICATED TEAMS

InfaNed heeft al voor meerdere klanten dedicated teams opgezet in Oekraïne. In principe is dit uw eigen afdeling in het buitenland. Een dedicated team is een van de succesvolste manieren van off-shoring, zeker als het past binnen een lange termijn strategie. InfaNed begeleidt het volledige traject vanaf een plan van aanpak tot de werving & selectie en het starten van de afdeling. Tevens regelt InfaNed alle bijkomende zaken m.b.t. salarissen werkplek management op het kantoor etc. Na de start van de afdeling blijft InfaNed het proces begeleiden.

PROJECTEN

Een van de diensten van InfaNed is software ontwikkeling op project basis. InfaNed ontwikkelt direct voor klanten, maar werkt daarnaast ook als onderaannemer voor andere IT-bedrijven. Projecten worden gemanaged in Oekraïne en ondersteund vanuit Nederland. Een standaard projectteam bestaat uit ontwikkelaars met een teamlead/projectleider. Daarnaast is altijd een van onze projectmanagers op locatie betrokken bij de diverse projecten.