DEDICATED TEAMS

Uw eigen off-shore afdeling

InfaNed heeft al voor meerdere klanten dedicated teams opgezet in de Oekraïne. Een dedicated team is uw eigen afdeling in het buitenland waarbij u zelf zorgt voor het management en de aansturing.

Een dedicated team is een van de succesvolste manieren van offshoring mits het gaat om een lange termijn strategie en het past binnen de organisatie. Hoewel de initiële investering in met name tijd groter is, betaalt dit zich zeker terug in het commitment en de samenwerking. Ook zal de toegevoegde waarde vanuit de mensen groter zijn omdat zij bekend zijn met uw organisatie en doelen.

InfaNed begeleidt het volledige traject vanaf een plan van aanpak tot het werven van de juiste medewerkers en het starten van de afdeling. Tevens regelt InfaNed alle bijkomende zaken m.b.t. salarissen werkplek management op het kantoor etc. Na de start van de afdeling blijft InfaNed het proces begeleiden vanuit Nederland.

Voor een dedicated team hanteren wij een vaste maandelijkse fee. Dit is een all in fee excl. Enige bijkomende kosten zijn eventuele reiskosten naar Nederland en aanschaf van specifieke voor de opdrachtgever benodigde software.

De prijzen zijn transparant en hoofdzakelijk gebaseerd op het salaris van de medewerker. Leden van een dedicated team kunnen ook bij u ter plaatse werken. InfaNed maakt gebruik van de Nederlandse Kennismigrantenregeling en kan u bij zulke vragen assisteren.


TERUG